|   Customer Support
Online Womens & Mens Fashion!
Fashion Blog
Look Books
Time until next despatch
04
:
21
:
44

Read What Others Are Saying

On this review page you can read all the reviews of our real customers. Items are judged on valuation and size. Especially the latter can be very easy during the purchase of your new Sexy Clothing, Accessories and Lingerie. Have you already received your order? Rate the products also to help other customers in choosing. * Ratings are only visible from available products.

Previous Page1
Bella Leopard High Neck Dress Brown
Kevin wrote on Tuesday 19 January, 2021:
 Normal in size
Normal in size
Ik heb vind dat de maat goed is valt niet te krap of strak.. maar de kleuren zijn wel compleet anders als op de foto van de website.

(3 of 5 Stars!)
Sexy Wetlook Thermo Leggings Gray
Je Vliet wrote on Wednesday 13 January, 2021:
 Normal in size
Normal in size
Kleur klopt Broek zit goed Lekker zacht Ruikt wel naar vis

(4 of 5 Stars!)
Sexy Wetlook Thermo Leggings Gray
Je Vliet wrote on Wednesday 13 January, 2021:
 Normal in size
Normal in size
Broek zit heerlijk. Lekker zacht. Kleur perfect Alleen de broek ruikt wel apart beetje naar vis

(5 of 5 Stars!)
Sexy Basic Turtleneck Sweater Mustard
Je Vliet wrote on Wednesday 13 January, 2021:
 Normal in size
Normal in size
Precies de goeie maat en kleur is precies zoals op het plaatje. De stof is heerlijk

(5 of 5 Stars!)
sheath dress with sexy Dekoltee Black
Alexander Kampschreur wrote on Monday 11 January, 2021:
 Large in size
Large in size
Voor donkere donkere vrouwen

(5 of 5 Stars!)
Sexy KouCla checkered Turtleneck Mini Dress Navy
Mario wrote on Monday 11 January, 2021:
 Normal in size
Normal in size
Super contentzit als gegoten zeer mooi en goeie kwaliteit.

(5 of 5 Stars!)
Trendy KouCla Sports Jumpsuit with Mesh Black
Antoinette wrote on Wednesday 06 January, 2021:
 Normal in size
Normal in size
Een heerlijk relax sportpak en ook fijn om in te relaxen! Ik heb zelf maat 38/40 en bij mij zit een Large goed. Heb me pakket met bestelde producten snel ontvangen erg tevreden met de snelle service!

(5 of 5 Stars!)
Isabel Sequin Bodycon Dress Gold
Marjolein wrote on Saturday 02 January, 2021:
 Normal in size
Normal in size
Mooie jurk prima kwaliteit! Meer goudkleurals de foto. Valt klein beetje ruim maar niet te .

(5 of 5 Stars!)
Sexy Skinny Pants with Decorative Buttons Bordeaux
Cha wrote on Thursday 31 December, 2020:
 Normal in size
Normal in size
Deze mooie moderne broek zit proficiatde stof is goeie kwaliteitblijft mooi na het wassenals maat s/m besteld valt ook als maat s.

(4 of 5 Stars!)
Sexy Koulca WetLook skirt with Metal Fringes Red
Corina wrote on Wednesday 30 December, 2020:
 Normal in size
Normal in size
Zit geweldig!! Manlief is ook erg content!!!

(5 of 5 Stars!)
Sexy Koulca WetLook skirt with Metal Fringes Red
Corina wrote on Wednesday 30 December, 2020:
 Normal in size
Normal in size
Zit geweldig!! Manlief is ook erg content!!!

(5 of 5 Stars!)
Sexy high waist must have jeans Black
Corina wrote on Wednesday 30 December, 2020:
 Normal in size
Normal in size
Echt super sexy kleding!! Heb al vaker besteld en altijd zeer tevreden!!

(5 of 5 Stars!)
Bella Leopard High Neck Dress Brown
Remco wrote on Tuesday 29 December, 2020:
 Normal in size
Normal in size
Zit heel mooi! Ook goede kwaliteit. Zit veel stretch in waardoor het perfect aansluit op het zandloper figuur. Mijn vriendin heeft normaal billen maat M taille maat S. Heb er op gegokt met maat UK 8 x-small. Zeker geen spijt van! Thanks to stretch!

(5 of 5 Stars!)
Sexy Wetlook Thermo Leggings Gray
Remco wrote on Tuesday 29 December, 2020:
 Normal in size
Normal in size
Zit goed. Goede kwaliteit!

(5 of 5 Stars!)
Sexy KouclaWetLook Cropped Top Black
Remco wrote on Tuesday 29 December, 2020:
 Normal in size
Normal in size
In een woord SEXY! Vriendin en ik zijn beide meer dan enthousiast.

(5 of 5 Stars!)
Sexy Koucla Wetlook Long-sleeved Crop Top Black
Remco wrote on Tuesday 29 December, 2020:
 Normal in size
Normal in size
In een woord SEXY! Heb ze in alle kleuren besteld kort en lange mouw. Zitten perfect. Mijn vriendin is meer dan enthousiast ! Anders ik wel.

(5 of 5 Stars!)
Sexy latex Look Skinny Pants Black
Remco wrote on Tuesday 29 December, 2020:
 Normal in size
Normal in size
Vriendin is er meer dan blij mee. Schijnt ook lekker te zitten.. fijne stof aan de binnenkant. Pfhoe en wat een uitzicht voor mij.

(5 of 5 Stars!)
Sexy Leather-Look Fashion Pants Black
Remco wrote on Tuesday 29 December, 2020:
 Normal in size
Normal in size
Broek valt erg mooi bij mijn dame! Zit perfect bij de billen!

(5 of 5 Stars!)
Sexy crop top with lace and lacing Red
Corina Otte wrote on Saturday 26 December, 2020:
 Normal in size
Normal in size
Komt beetje goedkoop over

(5 of 5 Stars!)
Sexy Wetlook Thermo Leggings Green
Maarten wrote on Monday 07 December, 2020:
 Small in size
Small in size
Gave legging mn vrouw is er erg blij mee en kreeg n van n aantal mensen positieve reacties de eerste dag dat ze hem aanhad.

(5 of 5 Stars!)
Sexy Wetlook Thermo Leggings Black
Sri wrote on Friday 04 December, 2020:
 Normal in size
Normal in size
Mooie legging. Normaal heb ik een S maar de S/M past uitstekend. Ik zocht een legging die mat is. Ik ging uit van de foto en gelukkig klopt het volledig. Zeer tevreden.

(5 of 5 Stars!)
Scarlett High Low Bardot Dress Red
Sonja Kamminga wrote on Thursday 26 November, 2020:
 Normal in size
Normal in size
Mooi jurkje je moet de schouderstukken wel laag dragen anders gaat het erg open staan decollet en rug. Verder is de maat goed

(5 of 5 Stars!)
Sexy Koucla pullover with sneaky cut Beige
Wendy wrote on Monday 23 November, 2020:
 Normal in size
Normal in size
Mijn favoriete site! De truitjes hier zitten zo heerlijk en precies op maat voor mij geen andere site!!

(5 of 5 Stars!)
Sexy KouCla Wetlook Shirt Black
Jeanette wrote on Wednesday 18 November, 2020:
 Normal in size
Normal in size
Mooi shirt! Zit perfect maat valt goed

(5 of 5 Stars!)
Previous Page1